Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

• Nowa strona

Jakiś czas temu rozpoczęto prace nad przebudową naszej strony internetowej. Konieczność dokonania zmian związana była z brakiem wsparcia oraz narastającą ilością błędów w systemie, z którego dotychczas korzystała nasza strona. Prace nad przebudową wciąż trwają a błędy są usuwane w miarę możliwości na bieżąco (admin)..

• Nowa strona

OSP w Słupnie

Gorąco witamy na naszej stronie

Walne Zebranie Sprawozdawczo- Wyborcze 2016

20 lutego 2016 roku o godzinie 17 w remizie OSP odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo - Wyborcze.
Na zebranie przybyli zaproszeni goście st. bryg. Andrzej Borkowski - Zastępca Komendanta Miejskiego PSP w Płocku, Hilary Januszczyk- Prezes Zarządu Oddziału Powiatowego ZOSP RP w Płocku, kpt. Edward Mysera- Rzecznik KM PSP w Płocku, Elżbieta Kuchta - Przewodnicząca Rady Gminy w Słupnie, ks. Marek Zaborowski oraz radni Słupna.

Przewodniczącym Zebrania został dh Władysław Warda, natomiast sprawozdania przedstawili Prezes OSP - Jan Stefański oraz Skarbnik - Małgorzata Szczodrowska. Po przyjęciu sprawozdań i planów na kolejny rok oraz udzieleniu absolutorium Zarządowi OSP, przystąpiono do wybrania Zarządu i Komisji Rewizyjnej na kolejną pięcioletnią kadencję. Prezesem Honorowym OSP został dh Jan Stefański. W trakcie zebrania dla członków MDP zostały wręczone odznaki MDP, a także pamiątkowe indywidualne dyplomy za zajęcie I miejsca w Powiatowych Zawodach Sportowo- Pożarniczych w Staroźrebach.

Zarząd OSP w Słupnie:
Prezes - dh Orłowski Dariusz
Wiceprezes - dh Warda Władysław
Naczelnik- dh Różalski Krzysztof
Zastępca Naczelnika - dh Kalinowski Maciej
Skarbnik - dh Grzelak Bogusława
Sekretarz - dh Włochowski Paweł
Gospodarz- dh Szczodrowski Wiesław
Członek Zarządu- dh Szurmak Piotr
Kronikarz - dh Różalska Paulina

Komisja Rewizyjna OSP w Słupnie:
Przewodniczący - dh Jakubiak Mateusz